Bulion bogat de vită cu morcov

Bulion bogat de vită cu morcov
Bulion bogat de carne de vită cu morcov ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 499 calorii, 26g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cozi de vită scurte, cărnoase, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Bulion bogat de vită cu morcov, Bulion Bogat De Legume, și Bulion bogat și cremos de Tonkotsu Ramen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți coaste scurte, cozi, ceapă, țelină și morcov sferturi într-o tigaie mare ignifugă și prăjiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Înfășurați pătrunjelul, cimbru, frunza de dafin și boabele de piper în pânză de brânză și legați-le într-un pachet cu sfoară pentru a face un buchet garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Transferați carnea (cu oase) și legumele prăjite într - o oală de 6 până la 8 litri și adăugați 12 căni de apă, sare și buchet garni. Așezați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați restul de 2 căni de apă și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați lichid deglazing în oală, apoi aduceți la fierbere, degresând spuma. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor, neacoperit, până când lichidul este redus la aproximativ 5 căni, 7 până la 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se transferă amestecul într-un castron și se răcește complet, neacoperit, aproximativ 1 oră, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Îndepărtați grăsimea. Reîncălziți amestecul în oală curățată la foc moderat până la cald. Aruncați gambele de vită (carne și oase), apoi transferați coastele scurte pe un platou și, când sunt suficient de reci pentru a le manipula, aruncați oasele și grăsimea. Tăiați mărunt coastele scurte și rezervați-le pentru terină. Dacă nu folosiți carne în decurs de 1 oră, răciți, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Se toarnă bulion printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-o cratiță de 1 1/2 litru și se îndepărtează orice grăsime rămasă. Aduceți bulionul la foc mic și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Gatiti morcovul taiat cubulete intr-o cratita mica cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Se scurge în sită și se împarte între cupe demitasse, apoi se adaugă bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
* Carnea și legumele pot fi răcite în bulion până la 1 zi.* Bulionul poate fi strecurat cu 4 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți și condimentați înainte de utilizare. (Răciți morcovul tăiat cubulețe crude într-o pungă de plastic sigilată până când este gata de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista