Bulion bogat de vită cu morcov
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulion bogat de vită cu morcov. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 499 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $2.1 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână crenguță de cimbru, ceapă, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Bulion Bogat De Legume, Bulion bogat și cremos de Tonkotsu Ramen, și Capellini Cu Midii Și Scoici În Bulion Bogat De Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Întindeți coaste scurte, cozi, ceapă, țelină și morcov sferturi într-o tigaie mare ignifugă și prăjiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 1 oră.
Înfășurați pătrunjelul, cimbru, frunza de dafin și boabele de piper în pânză de brânză și legați-le într-un pachet cu sfoară pentru a face un buchet garni.
Transferați carnea (cu oase) și legumele prăjite într - o oală de 6 până la 8 litri și adăugați 12 căni de apă, sare și buchet garni. Așezați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați restul de 2 căni de apă și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Adăugați lichid deglazing în oală, apoi aduceți la fierbere, degresând spuma. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor, neacoperit, până când lichidul este redus la aproximativ 5 căni, 7 până la 8 ore.
Se transferă amestecul într-un castron și se răcește complet, neacoperit, aproximativ 1 oră, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore.
Îndepărtați grăsimea. Reîncălziți amestecul în oală curățată la foc moderat până la cald. Aruncați gambele de vită (carne și oase), apoi transferați coastele scurte pe un platou și, când sunt suficient de reci pentru a le manipula, aruncați oasele și grăsimea. Tăiați mărunt coastele scurte și rezervați-le pentru terină. Dacă nu folosiți carne în decurs de 1 oră, răciți, acoperit.
Se toarnă bulion printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-o cratiță de 1 1/2 litru și se îndepărtează orice grăsime rămasă. Aduceți bulionul la foc mic și condimentați cu sare.
Gatiti morcovul taiat cubulete intr-o cratita mica cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Se scurge în sită și se împarte între cupe demitasse, apoi se adaugă bulion.
* Carnea și legumele pot fi răcite în bulion până la 1 zi.* Bulionul poate fi strecurat cu 4 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți și condimentați înainte de utilizare. (Răciți morcovul tăiat cubulețe crude într-o pungă de plastic sigilată până când este gata de gătit.)