Rețeta Bulgur: Tabbouleh grecesc ar putea satisface pofta ta de Est mijlocie în aproximativ 8 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 238 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Tabbouleh Bulgur, Bulgur În Stil Tabbouleh, și Supă Tabbouleh cu linte și Bulgur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 3 căni de apă clocotită și bulgur într-un castron mediu; lăsați să stea 30 de minute sau până când apa este absorbită. Puf cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați bulgur, roșii și următoarele 4 ingrediente (prin ceapă) într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați 1/4 cană de apă și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă pansamentul peste amestecul de bulgur, aruncând ușor pentru a acoperi.