Bulgur Pilaf cu spanac
Bulgur Pilaf cu spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 199 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați grâu bulgur, ulei de măsline, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, și Bulgur Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală medie la foc mediu-mare, 2 minute.
Adăugați ulei, apoi amestecați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este translucida, aproximativ 4 minute.
Se toarnă bulgur și se amestecă pentru a acoperi cu ulei.
Lăsați amestecul să fiarbă, apoi amestecați spanacul, acoperiți și reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand tot lichidul a fost absorbit si bulgurul este fraged, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și suc de lămâie.