Bulgur Pilaf cu spanac

Bulgur Pilaf cu spanac
Bulgur Pilaf cu spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 199 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați grâu bulgur, ulei de măsline, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, și Bulgur Pilaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală medie la foc mediu-mare, 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ulei, apoi amestecați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este translucida, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă bulgur și se amestecă pentru a acoperi cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5
Lăsați amestecul să fiarbă, apoi amestecați spanacul, acoperiți și reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand tot lichidul a fost absorbit si bulgurul este fraged, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
BulgurBulgur
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista