Bulgur Gratar

Bulgur Barbecue este o garnitură fără lactate, lacto ovovegetariană și vegană . Pentru 71 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 238 de calorii . Aceasta reteta serveste 12. Este o reteta foarte accesibila pentru fanii mancarii Barbecue. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Tatălui tău. Un amestec de zahăr brun, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată -Mercimekli Bulgur Pilavi , Salată de Grâu Bulgur și Borek de Spanac, Sultanan și Grâu Bulgur .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți 2 căni de apă la fiert. Se amestecă bulgurul. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Scurgeți și stoarceți; puse deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți carnea de vită, țelina și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Se adauga sosul de rosii, zaharul brun, ketchup-ul, otetul, mustarul, sare, piper si apa ramasa. Se amestecă bulgurul rezervat.
Transferați într-un 2-qt. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 50-60 de minute sau până când se încălzește.