Bulgogi de miel cu sos asiatic de pere

Bulgogi de miel cu sos asiatic de pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bulgogi de miel cu sos asiatic de pere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel dezosat, salată de unt, ardei iute jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Bulgogi de miel cu sos asiatic de pere, Cotlete de miel cu pere asiatice și salsa Kiwi, și Asiatice Scufundare Sos.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa verde, zahărul, usturoiul tocat și ghimbirul feliat în procesorși amestecați până se toacă mărunt, oprindu-se ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați sos de soia, mirin, ulei de susan asiatic, semințe de susan prăjite și piper negru; whiskmarinade pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
4
Se toarnă 1 cană de marinadă în vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci.Deschideți piciorul dezosat de miel ca o carte; adăugați lavas de copt, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Turnarămân marinata peste miel, răspândindpentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 1 zi, întorcândmiel ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1
Puree pere asiatice și ceapă verde tocatăîn procesor până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Asiatice PereAsiatice Pere
2
Adăugați sos de soia,mirin și zahăr și procesați până când zahărulse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Adăugați ulei de susan asiatic și 2 linguri de semințe de susan prăjite; procespână când uleiul de susan este încorporat (majoritatea semințelor de susan vor rămâne intacte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
4
Transfersuce la ceașcă de măsurare cu 2 cani. Sos de sezonpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: sosul de scufundare se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
5
Coat grill rack cu spray antiaderent; pregătiți grătarul (foc mediu). Threadjalape aproximativ Chile se înjumătățește pe 2 frigarui metalice,împărțindu-se în mod egal. Filetați căței de usturoi pe o altă frigăruie metalică, distanțându-se ușor în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați jalapele și frigăruile de usturoi peplacă și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți mielul din marinată și puneți-l pe grătarul pregătit cu puțină marinată încă agățată de suprafață (aruncați marinada în mâncare). Grătiți mielul până când carnea este gătită la coacerea dorită, aproximativ 15 până la 20 de minute pe parte pentru mediu (dacă Mielul începe să ardă,glisați o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă dedesubt și continuați să grătiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Transferați mielul pe suprafața de lucru și lăsațiodihniți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
9
În timp ce mielul se odihnește, grătiți jalapele, usturoiul și ceapa verde tăiată până când sunt ușor zdrobite și fragede,3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Transferați pe suprafața de lucru.
11
Așezați kochujang (pastă de ardei iute) încastron mic. Se amestecă sosul de scufundare și se împărțiprintre 8 feluri de mâncare mici. Aranjați frunzele de salată de unt pe un platou mare de servire pentru a acoperi. Tăiați subțire mielul la grătar și aranjațipeste frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
GochujangGochujang
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Tăiați cuișoarele de usturoilung în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
13
Tăiați ceapa verde înbucăți de 2 inci. Aranjați jalape Arkos, usturoi și ceapă verde în jurul mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
14
Aspersoarerămân 2 linguri Sesam prăjitsemințe peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
15
Serviți miel la grătar șilegume cu pastă de ardei iute. Permitețioaspeții să răspândească cantități foarte mici dekochujang peste frunzele de salată, aranjeazămambul și legumele în frunzele de salată,apoi înfășurați umplutura cu frunze de salatăși înmuiați în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate53
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista