Bulgogi

Bulgogi
Bulgogi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 293 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei de susan, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), Bulgogi, și Bulgogi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista