Bule și scârțâit, fără resturile
Bubble și chițăit, fără resturile este un vegetarian felul principal. O porție conține 496 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de 2 ceapă, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Bubble și chițăit, Bubble Și Chițăit, și Crochete cu bule și scârțâit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mică și acoperiți cu apă rece, aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt moi și mashabili, aproximativ 8 minute.
Se scurge și se pune înapoi în oală; adăugați 1 lingură de unt și tot laptele în cartofi și piure. Condimentează după gust cu sare și piper.
Înjumătățiți varza de Bruxelles, apoi folosind un cuțit mic, faceți o tăietură în formă de V în jurul miezului fiecărui germen înjumătățit pentru a îndepărta miezul. Aruncați miezurile.
Topiți untul rămas într-o tigaie saut la foc mediu și adăugați ceapa tocată. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie si incep sa se rumeneasca, aproximativ 6 minute.
Adăugați varză de Bruxelles și 2 linguri de apă, acoperiți și aburiți amestecând des până când frunzele încep să se separe și mugurii încep să se înmoaie (aproximativ 6 minute).
Adăugați varza și ceapa în cartofi și amestecați până se combină bine; condimentează după gust cu sare și piper.
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Împărțiți amestecul de cartofi în 8 prăjituri de dimensiuni uniforme și dragați în făină.
Se toarnă ulei vegetal de 1/4 inch într-o tigaie și se încălzește la foc mediu până când strălucește. Prăjiți prăjiturile pe fiecare parte până se rumenesc (aproximativ 3 minute pe parte) și serviți imediat, topping cu ouă prăjite, dacă doriți.