Buffalo Wing Dip

Buffalo Wing Dip
Buffalo Wing Dip este o rețetă fără gluten cu 24 de porții. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 293 de calorii, 9 g de proteine și 20 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos pentru salată ranch, chipsuri tortilla, pui și ceapă verde. 270 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu un scor de lingură de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Buffalo Wing Dip, Buffalo Wing Dip și Better Buffalo Wing Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați crema de brânză, dressingul, smântâna și brânza albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Transferați într-un 3-qt. Care gateste incet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Strat cu pui, sos de aripioare și 1 cană de brânză. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2-3 ore sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AripiSos De Aripi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4
Se presară cu brânză și ceapă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Serviți cu chipsuri tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista