Buffalo Pui Dip

Buffalo Pui Dip
Buffalo pui Dip necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 3 porții cu 671 calorii, 15g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sos de salată ranch, sos fierbinte, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Buffalo Pui Dip, 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip, și Pui Enchilada Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o placă de plăcintă (de 9 inci) se adaugă crema de brânză și se amestecă cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3
Se amestecă pansamentul, sosul fierbinte și brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4
Se amestecă puiul conservat și se coace 20 de minute sau până când amestecul de pui este fierbinte și clocotit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PuiConserve De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Se amestecă înainte de a servi cu biscuiți, chipsuri și/sau legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista