Bufe de mic dejun francez ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 202 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, margarina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bufe De Mic Dejun Francez, Bufe De Mic Dejun Francez, și Bufe De Mic Dejun Francez.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 12 căni de briose sau cupe de linie cu căptușeli de brioșă din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și nucșoara. Într-un castron separat, cremă împreună 1/2 cană zahăr și scurtare. Bateți în ou. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de scurtare alternativ cu laptele. Bate bine. Puneți aluatul în cupe de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scurtarea
Nucșoară
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bateti
Bol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute. În timp ce brioșele se coc, combinați 1/2 cană de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți brioșele din cuptor și tigaia pentru brioșe. Imediat, înmuiați vârfurile brioșelor în margarina topită, apoi în amestecul de zahăr/scorțișoară. Repetați cu fiecare brioșă, până când toate blaturile de brioșă sunt acoperite.