Bufe De Mic Dejun Francez

Bufe De Mic Dejun Francez
Bufe de mic dejun francez ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 202 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, margarina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bufe De Mic Dejun Francez, Bufe De Mic Dejun Francez, și Bufe De Mic Dejun Francez.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 12 căni de briose sau cupe de linie cu căptușeli de brioșă din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și nucșoara. Într-un castron separat, cremă împreună 1/2 cană zahăr și scurtare. Bateți în ou. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de scurtare alternativ cu laptele. Bate bine. Puneți aluatul în cupe de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScurtareaScurtarea
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BatetiBateti
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute. În timp ce brioșele se coc, combinați 1/2 cană de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți brioșele din cuptor și tigaia pentru brioșe. Imediat, înmuiați vârfurile brioșelor în margarina topită, apoi în amestecul de zahăr/scorțișoară. Repetați cu fiecare brioșă, până când toate blaturile de brioșă sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
5
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista