Budincă dublă de pâine cu ciocolată cu frișcă Bourbon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca dublă de pâine cu ciocolată cu frișcă Bourbon. Această rețetă face 12 porții cu 519 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 96 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți bourbon, pâine cu scorțișoară-stafide, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Budincă dublă de pâine cu ciocolată Sunny cu frișcă Bourbon, Budinca de paine de dovleac cu frisca Bourbon, și Budincă de pâine dublă cu ciocolată bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 3 1/2-quart oval vas de copt
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pregătiți fundul și părțile laterale ale vasului de copt cu untul. Într-un castron mare, adăugați bucățile de pâine și croissant împreună cu chipsurile de ciocolată presărate deasupra. Aruncați ușor și turnați în vasul pregătit, asigurându-vă că toate chipsurile de ciocolată nu se așează pe fund.
Într-un castron mare amestecați ouăle, zahărul brun, scorțișoara, nucșoara, laptele, siropul de ciocolată și 1/2 linguriță de sare.
Turnați crema de ciocolată peste pâine și ciocolată în vas și apăsați pâinea în jos în cremă pentru a o înmuia. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Apoi apăsați din nou un pic.
Coaceți neacoperit până când marginile se rumenesc și Centrul Se întoarce puțin când este atins, 45 până la 50 de minute. Lăsați-l să se răcească și să se așeze timp de aproximativ 30 de minute și apoi faceți pătrate frumoase sau pur și simplu săpați imediat.
Se servește cu o păpușă de frișcă Bourbon, urmează rețeta. Poate fi servit și la rece.
Într-un castron mare, bateți smântâna grea până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul și bourbonul și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide atunci când biciul este scos din vas. La frigider și se servește rece.