Budinca de vară cu căpșuni și afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 468 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.48 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați afine, frișcă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Budincă De Afine De Vară, Budincă de vară cu rubarbă-căpșuni, și Budincă De Vară Cu Rubarbă-Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți căpșunile, 2 linguri de zahăr și sare într-un castron mare. Mash la grosiere pur aproxume. Se amestecă afinele și 4 linguri de zahăr într-o cratiță mare la foc mediu până când zahărul se dizolvă și fructele de pădure eliberează sucuri, aproximativ 7 minute. Creșteți căldura; se fierbe până când amestecul se îngroașă ușor, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Afine
Fructe De Padure
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
3
Linia 6-Cupa castron cu 3 foi folie de plastic, lăsând 6-inch consola. Generos unt 1 parte de felii de pâine. Castron linie cu pâine, partea cu unt în sus, bucăți de tăiere pentru a acoperi castron complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
4
Se toarnă amestecul de fructe de pădure în vasul căptușit cu pâine. Se acoperă cu pâinea rămasă, cu unt în jos, tăind bucăți pentru a acoperi complet. Îndoiți folia de plastic peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Pâine
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
Așezați farfuria puțin mai mică decât partea superioară a bolului deasupra budincii. Se cântărește placa cu 4 kilograme de conserve sau fasole uscată și se răcește cel puțin 12 ore și până la 36 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți smântâna, zahărul pudră și vanilia într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Scoateți greutățile și farfuria din budincă. Deschideți folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Așezați o farfurie mare deasupra bolului și inversați budinca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Scoateți vasul, apoi plasticul. Puneți budinca pe farfurii.