Budincă De Sufle De Lămâie

Budincă De Sufle De Lămâie
Budinca de sufleu de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 173 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Budincă De Sufle De Lămâie, Budinca De Suc De Lamaie Delicios, și Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Lipicioasă.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Frumos corp galben auriu cu bule foarte fine și persistente.Nas expresiv de fructe galbene și brioșă. Gust proaspăt și echilibrat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista