Budinca de pâine portocalie arsă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 969 calorii. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de vanillan, zahăr granulat, chifle de hamburger brioche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Portocalie Arsă, Budinca De Caramel Ars, și Budinca De Caramel Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de sticlă de 9 pe 5 inci sau o tigaie de sticlă pătrată de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Pâine Pan
Cuptor
2
Aranjați brioșa pe o grătar pentru a se usca. Crăpați ouăle într-un bol de amestecare și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioșă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Suport De Sârmă
Bateti
3
Adăugați zahărul și bateți până se omogenizează. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți foarte bine sau veți obține ouă amestecate atunci când sunt introduse la cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Cuptor
5
Adăugați laptele, vanilia și sarea și bateți până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
7
Bateți în coaja de citrice.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Așezați brioșa în tigaia pregătită, tăind pentru a se potrivi după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioșă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se toarnă crema uniform peste pâine, umplând vasul până sus. Este posibil să nu puteți adăuga toată crema în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Pâine
10
Lăsați amestecul să stea 15 minute, astfel încât pâinea să poată absorbi crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Pâine
11
Chiar înainte de coacere, completați vasul cu mai multă cremă rămasă dacă adăugarea anterioară a fost complet absorbită. Acoperiți vasul cu folie și coaceți până când tocmai s-a setat (nu este necesară nicio culoare), aproximativ 1 oră 15 minute pentru o tigaie și 35 până la 45 de minute pentru o tigaie pătrată de 8 inci. Pentru a testa coacerea, descoperiți vasul, strecurați un cuțit în centru și împingeți pâinea deoparte. Dacă crema este încă foarte lichidă, acoperiți vasul și readuceți budinca la cuptor pentru încă 10 minute. Dacă rămâne doar puțin lichid, budinca este gata să iasă din cuptor. Crema va continua să gătească după ce este scoasă din cuptor și se va configura pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Pâine Pan
Cuțit
Folie De Aluminiu
12
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute înainte de servire. Puteți servi budinca de pâine tăind-o și îndepărtând fiecare felie cu o spatulă offset sau scoțând-o cu o lingură de servire. Împărțiți budinca de pâine între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
13
Adăugați o lingură de înghețată. Se acoperă cu portocale arse și se stropesc cu sos de Caramel. Se acoperă cu o păpușă de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Frișcă
înghețată
Portocaliu
14
Preîncălziți grătarul la mediu. Pudrați pene portocalii cu zahăr. Grătiți până când apar semne de cărbune, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
15
Într-o cratiță medie și grea, combinați zahărul, 1/2 cană de apă, siropul de porumb și sarea. (Folosiți o tigaie de dimensiuni bune, deoarece caramelul va fierbe energic și volumul va crește dramatic imediat ce se adaugă crema fierbinte.) Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cremă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
16
Lăsați amestecul să fiarbă, fără a amesteca, până la culoarea chihlimbarului. Urmăriți cu atenție amestecul de zahăr în timp ce gătește pentru a evita arderea zahărului. Din momentul în care amestecul a început să fiarbă, durează peste 15 minute pentru a ajunge la o culoare chihlimbar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
17
Se ia de pe foc. Amestecul va continua să gătească de pe foc și să devină mai întunecat, așa că asigurați-vă că aveți crema aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
18
Adăugați cu grijă și încet crema caldă în caramel. Amestecul va fierbe energic la început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cremă
19
Lăsați amestecul să fiarbă și apoi bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
20
Adăugați sucul de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vanilie
21
Tăiați untul în bucăți de 1 inch și adăugați la sosul de caramel, câte o bucată, amestecând constant după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
22
Bateți caramelul periodic pe măsură ce continuă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
23
Se toarnă sosul de caramel într-un recipient etanș, cum ar fi un borcan de sticlă și se păstrează la frigider. Acest lucru se va păstra până la o lună.