Budincă De Pâine Portocalie Arsă

Budincă De Pâine Portocalie Arsă
Budinca de pâine portocalie arsă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 969 calorii. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de vanillan, zahăr granulat, chifle de hamburger brioche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Portocalie Arsă, Budinca De Caramel Ars, și Budinca De Caramel Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de sticlă de 9 pe 5 inci sau o tigaie de sticlă pătrată de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Aranjați brioșa pe o grătar pentru a se usca. Crăpați ouăle într-un bol de amestecare și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BatetiBateti
3
Adăugați zahărul și bateți până se omogenizează. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți foarte bine sau veți obține ouă amestecate atunci când sunt introduse la cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
CuptorCuptor
5
Adăugați laptele, vanilia și sarea și bateți până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Bateți în coaja de citrice.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Așezați brioșa în tigaia pregătită, tăind pentru a se potrivi după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă crema uniform peste pâine, umplând vasul până sus. Este posibil să nu puteți adăuga toată crema în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
10
Lăsați amestecul să stea 15 minute, astfel încât pâinea să poată absorbi crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
11
Chiar înainte de coacere, completați vasul cu mai multă cremă rămasă dacă adăugarea anterioară a fost complet absorbită. Acoperiți vasul cu folie și coaceți până când tocmai s-a setat (nu este necesară nicio culoare), aproximativ 1 oră 15 minute pentru o tigaie și 35 până la 45 de minute pentru o tigaie pătrată de 8 inci. Pentru a testa coacerea, descoperiți vasul, strecurați un cuțit în centru și împingeți pâinea deoparte. Dacă crema este încă foarte lichidă, acoperiți vasul și readuceți budinca la cuptor pentru încă 10 minute. Dacă rămâne doar puțin lichid, budinca este gata să iasă din cuptor. Crema va continua să gătească după ce este scoasă din cuptor și se va configura pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Pâine PanPâine Pan
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute înainte de servire. Puteți servi budinca de pâine tăind-o și îndepărtând fiecare felie cu o spatulă offset sau scoțând-o cu o lingură de servire. Împărțiți budinca de pâine între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
13
Adăugați o lingură de înghețată. Se acoperă cu portocale arse și se stropesc cu sos de Caramel. Se acoperă cu o păpușă de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
FrișcăFrișcă
înghețatăînghețată
PortocaliuPortocaliu
14
Preîncălziți grătarul la mediu. Pudrați pene portocalii cu zahăr. Grătiți până când apar semne de cărbune, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
15
Într-o cratiță medie și grea, combinați zahărul, 1/2 cană de apă, siropul de porumb și sarea. (Folosiți o tigaie de dimensiuni bune, deoarece caramelul va fierbe energic și volumul va crește dramatic imediat ce se adaugă crema fierbinte.) Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
16
Lăsați amestecul să fiarbă, fără a amesteca, până la culoarea chihlimbarului. Urmăriți cu atenție amestecul de zahăr în timp ce gătește pentru a evita arderea zahărului. Din momentul în care amestecul a început să fiarbă, durează peste 15 minute pentru a ajunge la o culoare chihlimbar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
17
Se ia de pe foc. Amestecul va continua să gătească de pe foc și să devină mai întunecat, așa că asigurați-vă că aveți crema aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
18
Adăugați cu grijă și încet crema caldă în caramel. Amestecul va fierbe energic la început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
19
Lăsați amestecul să fiarbă și apoi bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
20
Adăugați sucul de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VanilieVanilie
21
Tăiați untul în bucăți de 1 inch și adăugați la sosul de caramel, câte o bucată, amestecând constant după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
22
Bateți caramelul periodic pe măsură ce continuă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
23
Se toarnă sosul de caramel într-un recipient etanș, cum ar fi un borcan de sticlă și se păstrează la frigider. Acest lucru se va păstra până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista