Budincă de pâine parmezană cu Broccoli rabe și Pancetta
Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, ulei de măsline, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin, Broccoli Rabe Cu Pancettan Și Usturoi, și Broccoli Rabe Cu Măsline Pancettan Și Kalamatan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți uleiul într-o cantitate mareskillet la foc mediu.
Adăugați usturoi și roșufulgi de piper. Se amestecă până se înmoaie usturoiul, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați broccoli rabe; condimentacu sare și piper. Gatiti, aruncati, pana lawilted, aproximativ 2 minute; lăsați să se răcească ușor.
Între timp, bateți ouăle, laptele,2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați amestec de broccoli rabe, pâine și 1/2 cană
Parmezan; aruncați pentru a combina.
Transferați în vasul de copt a1 de 1/2 litru. Se acoperă cu pancetta șirămânând 2 linguri de parmezan.
Coaceți budinca până când este umflată, rumenităoale și așezate în centru, 45-55 de minute.
Per porție: 250 calorii, 15 g grăsime, 0 g fibre