Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel
Această rețetă face 8 porții cu 408 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Dacă $1.82 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bourbon, sirop de arțar, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel, Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel și cremă de fasole de vanilie Anglaise, și Budincă de pâine de dovleac cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. F. Unt un vas de copt din sticlă de 10 inci.
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie mare de copt și coaceți la cuptor, rotind o dată, până se prăjesc ușor, aproximativ 15 minute.
Combinați smântâna, laptele și fasolea de vanilie și semințele într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic.
Bateți gălbenușurile, zahărul, siropul de arțar și piureul de dovleac într-un castron mare. Bateți încet amestecul de smântână fierbinte până se combină. Aruncați boabele de vanilie și bateți în bourbon.
Împrăștiați cuburile de pâine de dovleac în vasul de copt pregătit.
Se toarnă crema peste pâine, apăsând pe pâine pentru a o scufunda complet în cremă.
Lăsați să stea 15 minute pentru a permite pâinii să absoarbă o parte din cremă.
Așezați vasul într-o tigaie mai mare și turnați apă fierbinte în tigaia de prăjire până când ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de sticlă.
Coaceți până când părțile laterale sunt ușor umflate și Centrul tremură ușor, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și din Baia de apă și răciți pe o grătar timp de cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Serviți budinca caldă de pâine acoperită cu frișcă și stropită cu sos picant de mere caramel.
Presărați cu semințe de dovleac, dacă doriți.
Retipărit cu permisiunea Bobby Flay ' s Bar Americain Cookbook de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, un autor de bestselleruri din New York Times, este bucătarul-proprietar al șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și o listă extinsă a palatelor Burger ale lui Bobby. El este gazda a numeroase spectacole populare de gătit pe Food Network, de la băiatul câștigător al Emmy Meets Grill And Grill It! cu Bobby Flay, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network. Brunch @ Bobby 's a debutat pe canalul de gătit în toamna anului 2010, iar America' s Next Great Restaurant a debutat în martie 2011 pe NBC. Aceasta este a unsprezecea sa carte. Site-ul său este Bobby