Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel

Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel
Această rețetă face 8 porții cu 408 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Dacă $1.82 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bourbon, sirop de arțar, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel, Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel și cremă de fasole de vanilie Anglaise, și Budincă de pâine de dovleac cu sos de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. F. Unt un vas de copt din sticlă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie mare de copt și coaceți la cuptor, rotind o dată, până se prăjesc ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Lasă să se răcească.
4
Combinați smântâna, laptele și fasolea de vanilie și semințele într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateți gălbenușurile, zahărul, siropul de arțar și piureul de dovleac într-un castron mare. Bateți încet amestecul de smântână fierbinte până se combină. Aruncați boabele de vanilie și bateți în bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
CremăCremă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Împrăștiați cuburile de pâine de dovleac în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se toarnă crema peste pâine, apăsând pe pâine pentru a o scufunda complet în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
8
Lăsați să stea 15 minute pentru a permite pâinii să absoarbă o parte din cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
9
Așezați vasul într-o tigaie mai mare și turnați apă fierbinte în tigaia de prăjire până când ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Coaceți până când părțile laterale sunt ușor umflate și Centrul tremură ușor, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor și din Baia de apă și răciți pe o grătar timp de cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
12
Serviți budinca caldă de pâine acoperită cu frișcă și stropită cu sos picant de mere caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Sos De MereSos De Mere
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
PâinePâine
13
Presărați cu semințe de dovleac, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
14
Retipărit cu permisiunea Bobby Flay ' s Bar Americain Cookbook de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, un autor de bestselleruri din New York Times, este bucătarul-proprietar al șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și o listă extinsă a palatelor Burger ale lui Bobby. El este gazda a numeroase spectacole populare de gătit pe Food Network, de la băiatul câștigător al Emmy Meets Grill And Grill It! cu Bobby Flay, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network. Brunch @ Bobby 's a debutat pe canalul de gătit în toamna anului 2010, iar America' s Next Great Restaurant a debutat în martie 2011 pe NBC. Aceasta este a unsprezecea sa carte. Site-ul său este Bobby
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
15
Flay.com.
16
adaugă note notele mele
17
editează notele mele
18
făcut
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista