Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de whisky
Budinca de pâine de ciocolată cu sos de whisky necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 383 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert ieftin. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de gălbenușuri de ou, extract de vanillan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 18%. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de whisky, Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de whisky, și Budinca de paine cu sos de whisky.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați cuburi de pâine și gătiți, amestecând constant, 3 minute sau până devin aurii.
Transferați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Aduceți frișca și laptele la fiert la foc mediu în tigaie.
Se ia de pe foc și se amestecă în ciocolată până se omogenizează.
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul brun și vanilia.
Se toarnă peste cuburi de pâine; lasa sa stea 30 de minute. Acoperiți cu folie; tăiați 6 găuri mici în folie pentru a permite aburului să scape.
Așezați vasul de copt într-o tigaie.
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 1/2 inci.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când este setat.
Scoateți budinca de pâine din apă. Se răcește 30 de minute pe un suport de sârmă.