Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu ciocolată cu sos de rom. Această rețetă face 10 porții cu 856 calorii, 6g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, ouă, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budinca de caramele lipicioase cu sos de caramele Port, și Toffee Biscuit Pâine Budinca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Adăugați cuburile de pâine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 1/2 căni de smântână, lapte, 1 cană zahăr, unt și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați amestecul de cremă în cuburile de pâine, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Cremă
6
Lăsați să stea 15 minute. Se amestecă ciocolata și nucile pecan. Puneți amestecul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Stropiți cu restul de 1/2 cană de smântână și presărați cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
8
Coaceți până când centrul este setat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se servește cu sos de caramel de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramele
Sos
ROM
10
Într-o cratiță medie, combinați zahărul brun și untul. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura, amestecați smântâna și romul și fierbeți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Cremă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
12
Lasă să se răcească. Sosul poate fi păstrat, acoperit, la frigider până la 2 săptămâni.