Budincă De Pâine Cu Ciocolată Albă Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu ciocolată albă cu afine. O porție conține 675 calorii, 15g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,02 USD pe porție. Dacă aveți lapte, sare, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Cu Afine Cu Ciocolată Albă, Budincă de pâine cu ciocolată albă și afine, și Budincă de pâine cu ciocolată albă cu sos de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți o tigaie de 9 pe 13 inci. Așezați-vă în lateral.
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch.
Într-o cratiță mare, încălziți frișca, laptele și zahărul la foc mediu. Dash în sare și scorțișoară. Când este fierbinte, scoateți focul și adăugați bucățile de ciocolată albă; se amestecă până se topește.
Bateți ușor ouăle într-un castron mare. Turnați încet amestecul de smântână fierbinte în ouă într-un flux constant, bătând ouăle în timp ce turnați. Dacă vrei, adaugă acum acel pahar de bourbon.
Adăugați amestecul în castron cu bucățile de pâine.
Adăugați 3/4 cană de afine.
Se amestecă până se combină. Acum, transferați în tigaia unsă.
Folosind o spatulă apăsați pâinea, astfel încât totul să fie absolut saturat.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute, sau până când este setat și auriu deasupra. Nu vrei maro, doar ușor auriu.
În timp ce se coace, pregătește sosul. Aduceți laptele la fiert într-o tigaie mică cu sos. Scoateți focul și adăugați ciocolată albă; se amestecă până se omogenizează și se topește complet. Va fi un sos destul de lichid.
Se toarnă peste budinca de pâine chiar când iese din cuptor. Poate părea o cantitate obscenă de lichid, dar budinca de pâine o va absorbi. Punctați partea superioară a budincii cu mai multe afine și praf cu zahărul cofetarilor pentru a termina.