Budinca de pâine Creolă cu sos Bourbon este o vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 446 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budincă de pâine cu dovleac Bourbon cu sos Bourbon, Budincă de pâine Bourbon din New Orleans cu sos Bourbon, și Budinca de paine cu sos Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună laptele evaporat, ouăle și 1 cană de apă într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați cuburi de pâine, amestecând pentru a acoperi bine. Se amestecă ananasul și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă untul, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Ananas
Unt
4
Se toarnă într - un vas de copt uns de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 350 timp de 35 până la 45 de minute sau până când se fixează și crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat