Budincă de orez cu vanilie cu sirop de cireșe și rom
Budinca de orez cu vanilie cu sirop de cireșe și rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 282 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ROM, apă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gelato Tradițional De Vanilie Cu Sirop De Cireșe Sălbatice, Budinca de orez cu sirop de rodie, și Budincă De Brioșă De Cireșe-Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă împreună orezul, smântâna, laptele, zahărul și sarea.
Tăiați păstaia de vanilie în jumătate și folosiți un cuțit pentru a răzui semințele, apoi adăugați-le în amestecul de orez. (Dacă doriți, puneți și păstăia de vanilie pentru a adăuga puțin mai multă aromă.)
Se toarnă amestecul într-un vas rezistent la cuptor cu diametrul de 10-12 inci și se coace timp de 2 ore.
Între timp, faceți siropul.
Încălziți toate ingredientele într-o cratiță mică setată la foc mediu. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până când cireșele au absorbit tot lichidul, amestecând ocazional.
Lăsați budinca de orez să se răcească puțin, apoi serviți cald sau rece cu siropul de cireșe și rom.