Budincă de orez cu vanilie cu sirop de cireșe și rom

Budincă de orez cu vanilie cu sirop de cireșe și rom
Budinca de orez cu vanilie cu sirop de cireșe și rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 282 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ROM, apă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gelato Tradițional De Vanilie Cu Sirop De Cireșe Sălbatice, Budinca de orez cu sirop de rodie, și Budincă De Brioșă De Cireșe-Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Se amestecă împreună orezul, smântâna, laptele, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Tăiați păstaia de vanilie în jumătate și folosiți un cuțit pentru a răzui semințele, apoi adăugați-le în amestecul de orez. (Dacă doriți, puneți și păstăia de vanilie pentru a adăuga puțin mai multă aromă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se toarnă amestecul într-un vas rezistent la cuptor cu diametrul de 10-12 inci și se coace timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Între timp, faceți siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Încălziți toate ingredientele într-o cratiță mică setată la foc mediu. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până când cireșele au absorbit tot lichidul, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Lăsați budinca de orez să se răcească puțin, apoi serviți cald sau rece cu siropul de cireșe și rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Miere De CitriceMiere De Citrice
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista