Budincă de lămâie cu căpșuni și trabucuri de bezea
Budinca de lămâie cu căpșuni și trabucuri de bezea este o fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 340 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, sucul de lămâie strecurat, căpșunile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de bezea cu lămâie cu căpșuni, Cupe de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 200 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament. Folosiți un creion pentru a marca pergamentul cu linii paralele la distanță de 5 inci; aceste linii vor fi ghidajele dvs. atunci când conducte. Întoarceți hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateti albusurile cu sare in mixer stand la viteza mare (sau intr-un castron mare cu mixer portabil) pana cand tin doar varfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând și continuați să bateți cu viteză mare până când bezea ține vârfuri rigide și lucioase. Fixați hârtia pe foile de copt cu pete de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Stand Mixer
Bol
3
Puneți niște bezea în punga de patiserie și pipeți trabucuri lungi de 5 inci (lățime de 3/4 până la 1 inch) pe 1 foaie de copt, la aproximativ 1 inch distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Sac De Patiserie
4
Adăugați mai multă bezea în punga de patiserie și pipați mai multe trabucuri în același mod pe altă foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Sac De Patiserie
5
Presărați trabucuri generos cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
6
Coaceți trabucurile în cuptor, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când sunt crocante, dar încă albe, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Opriți cuptorul și răciți trabucurile de bezea în cuptor 1 oră, apoi transferați-le pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Puneți o sită mare cu ochiuri fine peste un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Bateți împreună coaja, sucul, zahărul și ouăle într-o cratiță grea de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Adăugați unt și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când untul se topește, cașul este suficient de gros pentru a ține urme de tel și apare prima bulă la suprafață, 6 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Forțați imediat cașul de lămâie prin sită în castron și răciți cașul, suprafața sa acoperită cu o rundă de hârtie de ceară, până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Sita
Bol
5
Bateți smântâna și zahărul cofetarilor într-un alt bol cu bătătoare curățate până când amestecul ține doar vârfuri moi. Îndoiți o treime din frișcă în caș de lămâie pentru a ușura, apoi pliați în crema rămasă. Împărțiți între boluri individuale și răciți, acoperite, dacă nu utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Caș De Lămâie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se acoperă cu căpșuni și se servește cu trabucuri de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
1
* Trabucurile de bezea pot fi făcute cu până la 3 zile înainte și depozitate în straturi, separate de hârtie de ceară, într-un recipient etanș.* Cașul poate fi răcit până la 1 săptămână.