Budincă De Fudge La Cuptor

Budincă De Fudge La Cuptor
Rețeta de budincă de Fudge la cuptor poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 9 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 506 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de făină, nuci pecan, înghețată de ciocolată cu mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Tort De Budincă Fudge, Fudge-Budincă De Banane, și Mocha Fudge Budinca sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ouăle și amestecați bine. Bateți în vanilie și unt; se amestecă nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Se toarnă într-un 8-in uns. tavă de copt pătrată.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Așezați într-o tigaie mai mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se coace la 300 de minute pentru 65 de minute sau până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Se servește cald sau la temperatura camerei. Se acoperă cu înghețată, frișcă, nuci pecan și/sau sos de ciocolată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista