Budincă De Fudge La Cuptor
Rețeta de budincă de Fudge la cuptor poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 9 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 506 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de făină, nuci pecan, înghețată de ciocolată cu mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Tort De Budincă Fudge, Fudge-Budincă De Banane, și Mocha Fudge Budinca sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina și cacao.
Adăugați ouăle și amestecați bine. Bateți în vanilie și unt; se amestecă nuci pecan.
Se toarnă într-un 8-in uns. tavă de copt pătrată.
Așezați într-o tigaie mai mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Se coace la 300 de minute pentru 65 de minute sau până se fixează.
Se servește cald sau la temperatura camerei. Se acoperă cu înghețată, frișcă, nuci pecan și/sau sos de ciocolată, dacă se dorește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.