Budincă De Dovlecei Cu Nucă Aburită

Budincă De Dovlecei Cu Nucă Aburită
Budinca de dovlecei cu nucă aburită este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, zahăr turbinado, dovlecei de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă Delicioasă De Dovleac Și Dovleac Cu Midii Aburite, Budincă aburită cu ghimbir și dovlecei, și Budinca De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; coaceți la 400 timp de 55 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor. Scoateți pulpa de dovleac din piei; aruncați piei. Pulpă de piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați ouă, câte 1; bate după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați dovlecei și suc; bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
8
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Combinați făina și ingredientele rămase într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați amestecul de făină în amestecul de dovlecei;bate până se combină. Puneți aproximativ 1/3 cană de aluat în fiecare ramekins de 12 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Așezați 6 ramekine în fiecare dintre cele 2 (13 x 9 inci) vase de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Adăugați apă fierbinte în tigăi la o adâncime de 1 inch. Acoperiți tigăile ușor cu folie rezistentă acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
13
Coaceți la 325 timp de 22 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
14
Se serveste cu vanilie Jack Sabayon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista