Budincă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca cu cremă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 150 de calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budinca cu cremă de nucă de cocos a lui S. H. Fernando Jr., Budincă Cu Cremă, și Budincă De Pâine Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul și sarea până se omogenizează. Într-o cratiță mare, încălziți laptele la foc mic. Treceți treptat în amestecul de ouă. Se amestecă extractele.
Se toarnă în zece 8 oz. cupe cu cremă.
Așezați cupe în două 13-in. x 9-în. tigăi de copt.
Adăugați 1 in. de apă caldă la Tigăi.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 45-50 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Scoateți cupele într-o grătar; se răcește timp de 1 oră. A se păstra la frigider.