Budincă Cu Cremă De Nucă De Cocos

Budincă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca cu cremă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 150 de calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budinca cu cremă de nucă de cocos a lui S. H. Fernando Jr., Budincă Cu Cremă, și Budincă De Pâine Cu Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul și sarea până se omogenizează. Într-o cratiță mare, încălziți laptele la foc mic. Treceți treptat în amestecul de ouă. Se amestecă extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă în zece 8 oz. cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
3
Se presară cu nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
4
Așezați cupe în două 13-in. x 9-în. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Adăugați 1 in. de apă caldă la Tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 45-50 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
7
Scoateți cupele într-o grătar; se răcește timp de 1 oră. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista