Budinca clasică de porumb la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână pesmet, unt, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Budincă Clasică De Porumb La Cuptor, Budinca De Porumb La Cuptor, și Budinca De Porumb La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) sau caserola de 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Pulpe și Picioare De Pui
2
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți 1/2 cană de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
3
Adăugați ceapa; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează bine. Se amestecă laptele. Gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă treptat ouăle și brânza. Se amestecă porumbul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și 3 linguri de unt topit; se presară peste amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Coaceți descoperit 55 până la 65 de minute sau până când amestecul este setat și cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.