Budincă Clasică De Porumb La Cuptor

Budincă Clasică De Porumb La Cuptor
Budinca clasică de porumb la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână pesmet, unt, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Budincă Clasică De Porumb La Cuptor, Budinca De Porumb La Cuptor, și Budinca De Porumb La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) sau caserola de 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți 1/2 cană de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați ceapa; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează bine. Se amestecă laptele. Gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă treptat ouăle și brânza. Se amestecă porumbul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și 3 linguri de unt topit; se presară peste amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Coaceți descoperit 55 până la 65 de minute sau până când amestecul este setat și cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista