Budinci de pâine Mozzarella afumată este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 616 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, frișcă, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza de pâine franceză de pui la grătar cu Mozzarella afumată, Budinci de mărar Yorkshire cu somon afumat și cremă de hrean, și Budinci De Pâine Cu Boabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți crusta din pâine; rezervați crusta pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2
Tăiați feliile de pâine în jumătate și puneți-le într-un vas de copt de 11" x 7".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Bateți zeama și gălbenușurile de ou; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se sotează prazul feliat în unt într-o tigaie mică la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc; rece.
6
Combinați amestecul de zară, prazul, smântâna, brânza mozzarella, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se toarnă peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
8
Lăsați să stea 20 de minute.
9
Puneți linguri de pâine și amestec de praz în șase (6 uncii) ramekine unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Așezați ramekins într-o tigaie și adăugați apă fierbinte în tigaie la adâncimea de 1 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Așezați tigaia peste 2 arzătoare; acoperiți complet cu folie de aluminiu rezistentă și gătiți la foc mediu 1 oră sau până când budincile de pâine sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
12
Scoateți ramekinele din tigaia de prăjire. Se fierbe chiar înainte de a servi la blaturi maro, dacă se dorește.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată