Budinci De Pâine Mozzarella Afumată
Budinci de pâine Mozzarella afumată este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 616 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, frișcă, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza de pâine franceză de pui la grătar cu Mozzarella afumată, Budinci de mărar Yorkshire cu somon afumat și cremă de hrean, și Budinci De Pâine Cu Boabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți crusta din pâine; rezervați crusta pentru alte utilizări.
Tăiați feliile de pâine în jumătate și puneți-le într-un vas de copt de 11" x 7".
Bateți zeama și gălbenușurile de ou; pus deoparte.
Se sotează prazul feliat în unt într-o tigaie mică la foc mediu până se înmoaie.
Combinați amestecul de zară, prazul, smântâna, brânza mozzarella, sarea și piperul.
Lăsați să stea 20 de minute.
Puneți linguri de pâine și amestec de praz în șase (6 uncii) ramekine unse.
Așezați ramekins într-o tigaie și adăugați apă fierbinte în tigaie la adâncimea de 1 1/2".
Așezați tigaia peste 2 arzătoare; acoperiți complet cu folie de aluminiu rezistentă și gătiți la foc mediu 1 oră sau până când budincile de pâine sunt setate.
Scoateți ramekinele din tigaia de prăjire. Se fierbe chiar înainte de a servi la blaturi maro, dacă se dorește.