Budinca Tradițională De Curmal Indiana
Budinca tradițională Indiana Persimmon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, făină, pulpă de curmal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Filet Tradițional Din Indiana, Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină, și Budinca De Curmale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, amestecați împreună pulpa de curmal și ouăle folosind un tel. Se amestecă zahărul.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în curmal alternând cu lapte până se omogenizează.
Se toarnă într-o farfurie mare unsă sau caserolă. Puneți pete de unt deasupra.
Coaceți timp de 2 ore în cuptorul preîncălzit, amestecând la fiecare 15 minute. Budinca va fi maro închis la terminare.
Se servește cald sau rece.