Budinca Matzo Farfel
Rețeta budinca Matzo Farfel ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 163 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ouă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Matzo Farfel Stuffing, Varză sote și Matzo Farfel ' Spaeztle, și Luminat Matzo Brei aka matzo prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Saut ceapa si telina 11 minute sau pana cand se inmoaie.
Lasă să se răcească ușor. Se amestecă ciupercile și matzo farfel.
Se amestecă supa de pui și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Se adaugă la amestecul matzo și se amestecă bine. Se amestecă 2 căni de apă fierbinte.
Se toarnă într - un vas de copt uns de 11 x 7 inci și se coace la 375 timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc și se fixează.
* Înlocuiți 1 cană de ciuperci proaspete feliate, dacă doriți. Saut cu ceapa si telina.