Budinca Indiană

Budinca Indiană
Budinca indiană este un desert care servește 8. O porție conține 456 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Simply Recipes necesită melasă, zahăr granulat, făină de porumb și înghețată vanillan. 2145 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Budinca Indiană, Budinca Indiană, și Budinca Indiană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Opărește laptele și untul: opărește laptele și untul într-un cazan mare. Sau încălziți laptele și untul timp de 5 sau 6 minute la foc mare în cuptorul cu microunde, până fierbe, apoi transferați-l într-o oală pe aragaz. Păstrați fierbinte la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Faceți baza de lapte din făină de porumb: într-un castron separat, amestecați făina de porumb, făina și sarea; se amestecă melasa. Se diluează amestecul cu aproximativ 1/2 cană de lapte opărit, câteva linguri la un moment dat, apoi se adaugă treptat amestecul înapoi în oala mare de lapte opărit. Gatiti, amestecand pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Temperați ouăle, combinați cu amestecul de făină de porumb din lapte: temperați ouăle adăugând încet o jumătate de cană din amestecul de făină de porumb din lapte fierbinte la ouăle bătute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați amestecul de ouă înapoi cu amestecul de făină de porumb cu lapte fierbinte, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Adăugați zahăr, condimente, stafide dacă utilizați: amestecați zahărul și condimentele, până se omogenizează. În acest moment, dacă amestecul este aglomerat, îl puteți trece printr-un blender pentru a-l netezi. Se amestecă stafidele (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Se toarnă într-o caserolă superficială de 2 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Coaceți timp de 2 ore la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se răcește timp de o oră: lăsați budinca să se răcească aproximativ o oră pentru a fi la maxim. Ar trebui reîncălzit la temperatura caldă dacă a fost răcit.
4
Se servește cu frișcă sau înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista