Budinca indiană este un desert care servește 8. O porție conține 456 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Simply Recipes necesită melasă, zahăr granulat, făină de porumb și înghețată vanillan. 2145 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Budinca Indiană, Budinca Indiană, și Budinca Indiană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Opărește laptele și untul: opărește laptele și untul într-un cazan mare. Sau încălziți laptele și untul timp de 5 sau 6 minute la foc mare în cuptorul cu microunde, până fierbe, apoi transferați-l într-o oală pe aragaz. Păstrați fierbinte la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Faceți baza de lapte din făină de porumb: într-un castron separat, amestecați făina de porumb, făina și sarea; se amestecă melasa. Se diluează amestecul cu aproximativ 1/2 cană de lapte opărit, câteva linguri la un moment dat, apoi se adaugă treptat amestecul înapoi în oala mare de lapte opărit. Gatiti, amestecand pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4 Căni De Făină De Grâu
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Temperați ouăle, combinați cu amestecul de făină de porumb din lapte: temperați ouăle adăugând încet o jumătate de cană din amestecul de făină de porumb din lapte fierbinte la ouăle bătute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați amestecul de ouă înapoi cu amestecul de făină de porumb cu lapte fierbinte, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Adăugați zahăr, condimente, stafide dacă utilizați: amestecați zahărul și condimentele, până se omogenizează. În acest moment, dacă amestecul este aglomerat, îl puteți trece printr-un blender pentru a-l netezi. Se amestecă stafidele (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Se toarnă într-o caserolă superficială de 2 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
2
Coaceți timp de 2 ore la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se răcește timp de o oră: lăsați budinca să se răcească aproximativ o oră pentru a fi la maxim. Ar trebui reîncălzit la temperatura caldă dacă a fost răcit.
4
Se servește cu frișcă sau înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.