Budinca Indiană
Budinca indiană este un desert care servește 8. O porție conține 456 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Simply Recipes necesită melasă, zahăr granulat, făină de porumb și înghețată vanillan. 2145 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Budinca Indiană, Budinca Indiană, și Budinca Indiană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Opărește laptele și untul: opărește laptele și untul într-un cazan mare. Sau încălziți laptele și untul timp de 5 sau 6 minute la foc mare în cuptorul cu microunde, până fierbe, apoi transferați-l într-o oală pe aragaz. Păstrați fierbinte la foc mediu.
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Faceți baza de lapte din făină de porumb: într-un castron separat, amestecați făina de porumb, făina și sarea; se amestecă melasa. Se diluează amestecul cu aproximativ 1/2 cană de lapte opărit, câteva linguri la un moment dat, apoi se adaugă treptat amestecul înapoi în oala mare de lapte opărit. Gatiti, amestecand pana se ingroasa.
Temperați ouăle, combinați cu amestecul de făină de porumb din lapte: temperați ouăle adăugând încet o jumătate de cană din amestecul de făină de porumb din lapte fierbinte la ouăle bătute, amestecând constant.
Adăugați amestecul de ouă înapoi cu amestecul de făină de porumb cu lapte fierbinte, amestecați pentru a combina.
Adăugați zahăr, condimente, stafide dacă utilizați: amestecați zahărul și condimentele, până se omogenizează. În acest moment, dacă amestecul este aglomerat, îl puteți trece printr-un blender pentru a-l netezi. Se amestecă stafidele (opțional).
Se toarnă într-o caserolă superficială de 2 1/2 litru.
Coaceți timp de 2 ore la 250 F.
Se răcește timp de o oră: lăsați budinca să se răcească aproximativ o oră pentru a fi la maxim. Ar trebui reîncălzit la temperatura caldă dacă a fost răcit.
Se servește cu frișcă sau înghețată de vanilie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.