Budinca de vara cu frisca de rom
Budinca de vară cu frișcă de rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 373 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 23 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați afine cu jumătate de halbă, extract de vanillan, pâine cu ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Budincă pripită cu frișcă, Budinca de citrice cu frisca, și Budinca de arțar cu frisca Bourbon.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile, zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mare și gătiți neacoperite la foc mediu-mic timp de 5 minute.
Adăugați 2 căni de zmeură și toate afinele și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul ajunge la foc mic și fierbeți timp de un minut. De pe foc, amestecați zmeura rămasă și framboise-ul.
Feliați pâinea în felii groase de 1/2 inci și îndepărtați crustele. În partea de jos a unui 7 1/2-inch rotund de 3-inch sufleu mare sau vas de copt, polonic aproximativ 1/2 cana de amestec boabe fierte. Aranjați felii de pâine într-un model (acesta va deveni partea de sus atunci când este nemodificat) și apoi adăugați mai mult amestec de fructe de pădure pentru a satura. Continuați să adăugați pâine, tăiați-o pentru a se potrivi matriței și fructe de pădure. Terminați cu pâine și fructe de pădure fierte, folosind toate fructele și siropul.
Așezați o foaie de folie de plastic ușor peste budincă. Găsiți o placă cu aproximativ același diametru ca interiorul matriței și așezați-o deasupra. Greutatea matriței cu o cutie grea și refrigerarea.
Îndepărtați greutatea după 6 până la 8 ore. Acoperiți budinca cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Chiar înainte de servire, rulați un cuțit în jurul exteriorului budincii și desfaceți-l cu susul în jos pe o farfurie de servire.
Se servește în pene cu frișcă de rom.
Bateți crema în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul pentru bici. Când începe să se îngroașe, adăugați zahărul, vanilia și romul. Continuați să biciuiți până când formează vârfuri rigide.