Budinca De Smochine Graham Cracker
Dacă $1.04 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Graham Cracker Figgy budinca ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 424 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, praf de copt, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tarta cu budinca si fructe de padure cu crusta Graham Cracker, Graham Cracker Pie, și Graham Cracker Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți cu generozitate o tigaie bundt.
Într-un castron mediu amestecați făina, zahărul, praful de copt, nucșoara, scorțișoara și sarea.
Într-o cratiță medie, încălziți smochinele și laptele la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când amestecul ajunge la foc mic. Nu lăsați amestecul să fiarbă, ci reduceți ușor focul și lăsați-l să fiarbă timp de 10 până la 15 minute, sau până când smochinele sunt complet moi și îngrășate din lapte. Acest amestec va fi destul de gros.
Într-un castron mare separat, bateți ouăle energic cu mâna timp de un minut. Se amestecă untul topit, firimiturile de cracker graham și coaja de lămâie. Odată combinat, amestecați amestecul cald de smochine și lapte. Acum, adăugați amestecul de făină. Se amestecă numai până se combină complet. Acesta va fi un aluat gros.
Puneți ușor aluatul în tigaia unsă.
Așezați o foaie de folie de aluminiu deasupra.
Coaceți timp de 90 de minute, apoi scoateți folia. Dacă budinca a devenit fermă la atingere și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, ați terminat. Dacă nu încă, continuați să coaceți până când a ajuns la acel punct.
Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginilor tigaiei pentru a ajuta la slăbirea budincii.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a inversa pe o farfurie de servire. Ar trebui să iasă destul de ușor.
Dacă doriți, garnisiți cu o glazură de zahăr a cofetarilor făcută prin amestecarea zahărului cofetarilor și doar atâta smântână sau ouă dorită pentru a-i conferi o consistență groasă, dar turnabilă. Acoperiți cu stropi, fructe de pădure sau urmați exemplul meu și folosiți mentă cristalizată.
Serviți tăind în pene. Păstrați într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la trei zile.