Budinca de pâine și unt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 914 calorii, 12g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de linguriță vanillan, suc de lămâie, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine, Budinca de pâine și unt, și Budinca de pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Budincă: într-o cratiță la foc mic, adăugați smântâna, fasolea de vanilie răzuită și semințele (sau extractul) și 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Roșii De Soare Nu
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Bateți pentru a combina. Aduceți crema la fierbere. În timp ce crema se apropie de fierbere, bateți gălbenușurile și 1/2 cană de zahăr împreună până când acestea sunt un amestec omogen. Când crema ajunge la fierbere, scoateți-o de pe foc și amestecați 1/3 din amestecul de gălbenuș de ou, apoi amestecați imediat amestecul de ou rămas. Aceasta se numește temperare, vă permite să combinați smântână fierbinte și ouă fără a face ouă amestecate. E destul de distractiv! Rezervați acest amestec până când sunteți gata să asamblați budinca. Aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Pentru a asambla budinca: unt 1 parte a feliilor de pâine și le taie în triunghiuri. Ungeți un vas de copt pătrat de 8 x 8 inci și puneți un strat de puncte de pâine, suprapuse, în partea de jos a vasului. Strecurați stafidele rezervând whisky-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Whisky
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Presărați jumătate din stafidele înmuiate de whisky deasupra stratului de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Whisky
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
7
Se toarnă jumătate din amestecul de smântână/ou peste pâine și stafide. Repetați acest proces cu pâinea și stafidele și terminați în cele din urmă cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Roșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
8
Se toarnă amestecul rămas de cremă / ou în vas. Apăsați ușor pe întregul lucru pentru a comprima și compacta cu adevărat budinca. Dacă tot amestecul de cremă nu se încadrează în tigaie, așteptați 10 până la 15 minute și apoi încercați din nou. Pâinea poate avea nevoie de puțin timp pentru a absorbi toată crema. MMMMM... nu vă zgârciți la acest pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Roșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Setați vasul de budincă de pâine într-un vas de copt de 9 x 13 inci sau o tigaie de prăjire și adăugați apă fierbinte până când ajunge la 1/2 până la 2/3 din drum pe părțile laterale ale vasului de budincă. Acoperiți totul cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema s-a setat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți budinca din Baia de apă și lăsați-o să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Presărați partea superioară a cremelor cu restul de 1/2 cană de zahăr într-un strat subțire uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Puneți budinca sub broiler sau folosiți o torță de lovitură (acest lucru este foarte distractiv!) pentru a cristaliza zahărul de pe vârful budincii. Un pic cruste și ars și sweeeeeeet! Yuuuuummmy!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Blow Torch
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
13
Se servește cu sosul de ceai de whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceai
14
Pentru a face sosul: în timp ce budinca se coace, combinați toate ingredientele și whisky-ul irlandez rezervat într-o cratiță mică și lăsați să se absoarbă timp de 15 minute. Aruncați pungile de ceai și jumătatea de lămâie. Aduceți sosul la fiert și apoi coborâți focul și fierbeți până când lichidul s-a redus la jumătate. Gust, sosul ar trebui să fie foarte picant, dulce și picant (scorțișoară și cuișoare-nu picant fierbinte) și un acompaniament perfect pentru budinca dulce cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Irlandez
Hârtie De Orez
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat