Budinca de pâine prăjită franțuzească curioasă a lui Alice
Alice ' s curios franceză pâine prăjită Budinca de pâine ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 606 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, jumătate de ou, 2 gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă De Pâine Prăjită Franceză, Budincă De Pâine Prăjită Franceză, și Budincă De Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-un bol mare de amestecare, combinați ouăle, smântâna grea, zahărul, extractul de vanilie, sucurile de portocale și lămâie și scorțișoara.
Împingeți amestecul până când este neted și combinat, dar nu-l exagerați.
Așezați fiecare felie de pâine în amestec și lăsați-o să absoarbă bine lichidul. Puneți pâinea înmuiată deoparte pe o farfurie.
Puneți o tavă sau o tigaie mare la foc mediu și acoperiți-o cu unt. Când grătarul este fierbinte, gătiți fiecare felie de pâine până când este frumos aurie pe ambele părți, menținând căldura la un nivel care să permită pâinii să se gătească uniform, fără a arde amestecul de ouă. Pe măsură ce sunt fierte, puneți feliile deoparte pe o farfurie.
În timp ce pâinea se gătește, faceți baza de budincă: aduceți smântâna grea la foc mic într-o cratiță mică, apoi scoateți-o de pe foc.
Așezați frunzele de ceai într-o strecurătoare de ceai și înmuiați-le în cremă timp de 3 minute (sau pur și simplu puneți ceaiul liber în cremă, abrupți timp de 3 minute, apoi strecurați-le cu atenție). Aruncați frunzele de ceai și rezervați crema de coniac de caise.
Într-un castron mediu, combinați gălbenușurile, oul bătut și zahărul și bateți pentru a combina.
Adăugați puțin din amestecul de ouă în crema de coniac de caise și continuând să bateți, adăugați treptat amestecul de ouă rămas până când este complet combinat. Se amestecă extractul de vanilie. Puneți baza de budincă deoparte.
Când toată pâinea a fost gătită pe plită, tăiați feliile în pătrate de 1 de 1 inch.
Se toarnă baza de budincă uniform în cele opt ramekine (vor fi aproximativ un sfert pline), apoi se așează în pătratele de pâine (pâinea se poate extinde deasupra marginii ramekinelor).
Așezați ramekinele pe o foaie mare de copt și coaceți timp de 20 de minute sau până când pâinea este aurie și crocantă și lichidul clocotește.
Pentru a servi, stropiți sirop de arțar, crincormme anglaise, coulis de fructe și/sau zahăr de cofetari deasupra—orice îți dorește inima! Felii de fructe proaspete funcționează minunat ca o garnitură sau o parte. Fii generos, orice ai face!
Retipărit cu permisiunea de la Alice ' s Tea Cup: rețete delicioase pentru Scones, prăjituri, sandvișuri și multe altele de la cel mai capricios loc de ceai din New York de Haley Fox și Lauren Fox, (c) noiembrie 2010 William Morrow o amprentă a lui Harper