Budinca De Pâine I
Budincă de pâine s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1361 calorii, 41G de proteine, și 52G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stafide, sare, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Eggless caramel pâine budinca, aburit nu coace pâine budinca, Budinca de pâine Malteză ( folosind pâine învechită), și budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C)
Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine, margarina topită, stafidele și scorțișoara; se amestecă bine și se transferă într-un vas de copt de 2 litri.
Folosiți același bol pentru a bate ouăle. Se amestecă zahărul, vanilia și sarea până se dizolvă zahărul. Bateți încet laptele fierbinte.
Se toarnă amestecul de ou peste cubulețe de pâine, se presară cu nucșoară și se lasă deoparte să se înmoaie 5 minute.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.