Budinca De Pâine De Dovleac-Arțar
Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 325 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sosul brandied, pâinea cu scorțișoară-stafide, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați budincă de pâine de dovleac cu sirop de stafide de rom de arțar, Dovleac Maple orez Budinca pentru unul, și Budinca de mic dejun dovleac-arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pulverizați ușor un vas de caserolă de 3 litri cu spray de gătit cu aromă de unt; deoparte.
Aruncați împreună pâine de stafide cubată și nuci pecan în vasul cu caserole; deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase, cu excepția sosului dur și a extractului de arțar.
Se toarnă peste cuburi de pâine.
Lăsați să se înmoaie timp de 1 oră la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți budinca de pâine în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți capacul de sos tare și puneți borcanul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Umpleți vasul cu apă la jumătatea părții laterale a borcanului. Cuptorul cu microunde este ridicat timp de 30 până la 45 de secunde.
Se toarnă într-un bol și se amestecă extractul de arțar.
Stropiți peste budinca de pâine.
Serviți cald sau la temperatura camerei.