Budinca De Pâine Cu Ciocolată
Budinca de pâine de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 482 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână lapte, pâine challah, espresso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Budinca de paine de ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale, Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată, și Budinca De Pâine Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați ouăle și gălbenușurile în carafa unui blender și combinați la cea mai mică viteză timp de 30 de secunde. Adăugați încet zahărul peste 30 de secunde, apoi adăugați amestecul de ciocolată caldă și amestecați până la încorporare, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați jumătate și jumătate, lapte, espresso și vanilie și amestecați până se combină bine, aproximativ 30 de secunde.
Ungeți o tigaie metalică de 9 x 13 inci cu 1 lingură de unt și așezați pâinea cubată în tigaie.
Întindeți ciocolata deasupra pâinii și turnați încet crema. Apăsați amestecul cu o spatulă sau spatele unei linguri pentru a satura bine. Se acoperă și se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 2 ore sau se dă la frigider până la 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Coaceți până când temperatura internă atinge cel puțin 170 de grade F, aproximativ 45 de minute. Setați cuptorul la setarea high broil cu ușa cuptorului întredeschisă.
Scoateți budinca de pâine din cuptor.
Turnați untul topit rămas într-o sticlă de pulverizare și spritz partea superioară a budincii de pâine. Reveniți la raftul din mijloc și fierbeți timp de 4 până la 5 minute.
Scoateți într-un suport de răcire timp de 15 minute înainte de servire.