Budinca de porumb este o vegetarian garnitură. O porție conține 405 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca De Porumb, Budinca De Porumb, și Budinca De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți ușor un vas de copt de 13 pe 9 inci și puneți-l deoparte. Într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel, curățați porumbul cu suficient lapte pentru a face un piure neted, să nu depășească 1 cană. Cu mașina în funcțiune, adăugați gălbenușuri de ou, pe rând, și procesați 30 de secunde după fiecare adăugare. Cu mașina în funcțiune, adăugați zahărul puțin câte puțin și continuați procesarea până când amestecul are o culoare mai deschisă și zahărul este dizolvat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tava De Copt
Cuptor
2
Adăugați unt și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Transferați într-un castron mare. Într-un castron separat, combinați făina, sarea și praful de copt; pliați în amestec de porumb. Bateți albușurile până se formează vârfuri moi și pliați în amestec de porumb, alternând cu brânza mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Praf De Copt
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă în vasul de copt pregătit și se ornează cu fâșii de chile și ardei gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Poblano chile este verde închis, lung de cinci până la șase centimetri și de formă triunghiulară, cu un capăt larg al tulpinii. Fâșiile de poblanos prăjite se numesc rajas. Prăjiți până când sunt carbonizați și veziculați într-un pui de carne sau peste o flacără deschisă, folosind clești. Puneți o pungă de hârtie și lăsați-le să transpire timp de 10 până la 15 minute. Folosind mănuși de cauciuc, îndepărtați pielea exterioară carbonizată. (Nu curățați ardeii iute prăjiți sub apă curentă sau cea mai mare parte a aromei prăjite se va pierde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Clește
2
Tăiați capătul tulpinii și tăiați ardeii pe lungime în fâșii subțiri de 1/4 inch. Aveți grijă să nu vă frecați ochii, nasul sau gura atunci când manipulați ardei iute, deoarece acestea vor arde.* Puteți folosi orice combinație de legume în budinca de porumb, spune Ravago, atâta timp cât cantitățile sunt aceleași ca și pentru porumb. Asigurați-vă că legumele sunt proaspete, deoarece congelate vor degaja prea multă apă.* Budinca de porumb este delicioasă servită caldă sau la temperatura camerei, dar Ravago sugerează coacerea cât mai aproape de servire, deoarece consistența souffl ca și cum ar fi va cădea pe măsură ce se răcește. * Budinca de porumb poate fi făcută și în dimensiuni individuale de servire. Pur și simplu coaceți în ramekine mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ardei
Ardei Iute
Apă
Porumb
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată