Budinca De Orez Mexican (
Budinca de orez Mexican ( ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.35 pe portie. O porție conține 724 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 71 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți băț de scorțișoară, lapte, lapte evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budinca De Orez Mexican, Budinca De Orez Mexican, și Arroz con Leche (budincă de orez mexicană).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți apa, orezul și bățul de scorțișoară într-o cratiță grea de dimensiuni medii, setată la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, descoperit și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 18 minute. Se strecoară lichidul, se aruncă scorțișoara și se rezervă orezul. Întoarceți orezul în cratiță. Se amestecă laptele evaporat, laptele condensat și laptele integral. Continuați să gătiți la foc mediu-mare până când amestecul ajunge la fierbere. Reduceți focul la minim și gătiți, neacoperit, amestecând constant, până când amestecul este gros, aproximativ 20 de minute.
Adăugați stafidele și amestecați bine.
Transferați budinca într-un bol de servire. Praf partea superioară a budincii cu scorțișoară măcinată și serviți.