Budinca De Orez Cu Portocale Si Scortisoara

Budinca De Orez Cu Portocale Si Scortisoara
Budinca de orez portocaliu-scorțișoară este o fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 333 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Funcționează bine ca un desert ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine, Budincă de scorțișoară și portocale, și Budinca de iaurt Cardamom cu sirop de miere de portocale si scortisoara.

Instrucțiuni

1
Combinați coaja de portocală, 2 căni de apă, untul și un vârf de sare într-o cratiță și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați orezul și reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și gătiți, agitând tigaia ocazional, până când lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Aduceți laptele, zahărul granulat, bețișoarele de scorțișoară și vanilia la fierbere mică într-o altă cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați orezul și fierbeți la foc mediu-mic, amestecând, până când lichidul este absorbit în cea mai mare parte, aproximativ 15 minute. Se amestecă coaja de portocală rasă și 1/4 cană de mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
MascarponeMascarpone
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Transferați budinca de orez într-un castron mare și lăsați să se răcească, apoi acoperiți cu folie de plastic și dați-o la frigider până se răcește și se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Bateți restul de 1/4 cană mascarpone și zahărul cofetarilor într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Scoateți bețișoarele de scorțișoară și coaja de portocală din budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8
Se servește acoperit cu mascarpone și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
9
Fotografie de Con Poulos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budinca de orez funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista