Budinca De Orez Cu Portocale Si Scortisoara
Budinca de orez portocaliu-scorțișoară este o fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 333 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Funcționează bine ca un desert ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine, Budincă de scorțișoară și portocale, și Budinca de iaurt Cardamom cu sirop de miere de portocale si scortisoara.
Instrucțiuni
Combinați coaja de portocală, 2 căni de apă, untul și un vârf de sare într-o cratiță și dați la fiert.
Adăugați orezul și reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și gătiți, agitând tigaia ocazional, până când lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute.
Aduceți laptele, zahărul granulat, bețișoarele de scorțișoară și vanilia la fierbere mică într-o altă cratiță.
Adăugați orezul și fierbeți la foc mediu-mic, amestecând, până când lichidul este absorbit în cea mai mare parte, aproximativ 15 minute. Se amestecă coaja de portocală rasă și 1/4 cană de mascarpone.
Transferați budinca de orez într-un castron mare și lăsați să se răcească, apoi acoperiți cu folie de plastic și dați-o la frigider până se răcește și se fixează, aproximativ 2 ore.
Bateți restul de 1/4 cană mascarpone și zahărul cofetarilor într-un castron.
Scoateți bețișoarele de scorțișoară și coaja de portocală din budincă.
Se servește acoperit cu mascarpone și scorțișoară.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budinca de orez funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.