Budinca De Orez Cu Dovleac
Budinca de orez cu dovleac este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, dovleacul, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca De Orez Cu Dovleac, Budinca De Orez Cu Dovleac, și Budinca De Orez Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați orezul, laptele, zahărul, fasolea de vanilie, coaja de portocală, sucul de portocale și sarea.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și majoritatea (dar nu tot) lichidului este absorbit, 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc. Aruncați fasolea de vanilie. Se amestecă dovleacul. Rețeta poate fi făcută înainte până în acest moment. Acoperiți și refrigerați cu până la 2 zile înainte. Pentru a reîncălzi, amestecați încă 1 1/2 căni de lapte și amestecați ușor la foc mediu-mic.
Se servește cald, presărat cu zahăr brun, dacă se dorește.