Budinca De Orez
Budinca de orez ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 391 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, gălbenușuri de ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, cu fund greu, adăugați lapte, orez și sare. Gatiti orezul la foc mic pana cand orezul este fraged, nu fierbeti. Odată ce ați obținut "fierberea", orezul ar trebui să dureze aproximativ 20 până la 30 de minute pentru a fi gata, în funcție de aragazul dvs. Gustați orezul pentru a vă asigura că este fraged. Nu uitați să continuați să amestecați, astfel încât orezul să nu se lipească de fund. După ce amestecul s-a fiert, scoateți-l de pe foc și adăugați zahăr, vanilie, stafide și gălbenușuri de ou. Continuați să amestecați pentru a încorpora toate aromele, apoi lăsați-l să stea aproximativ 10 minute. Zahărul și vanilia se vor infuza foarte repede, dând o aromă înflorită.
Adăugați smântâna grea și untul, amestecându-le bine împreună în cratiță. Lingura în ramekins sau boluri individuale de servire. Budinca de orez poate fi servită caldă, la temperatura camerei sau răcită. Această rețetă specială beneficiază de setarea peste noapte la frigider.
Se presară cu scorțișoară, dacă se dorește.