Budinca de mere melasă

Budinca de mere melasă
Budinca de mere melasă ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 266 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 336 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați mere bramley, zahăr brun, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Guinness, melasă și budincă de ghimbir, Tarta Cu Melasă De Mere, și Tort cu mere și nuci cu glazură de melasă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți Bramley-urile tocate într-o cratiță, adăugați 100 ml apă și dați la fiert. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute până când merele sunt foarte moi. Bateți la o pură cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se adaugă zahărul și 50g de sirop, se aduce la foc mic, apoi se lasă deoparte și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
4
În timp ce așteptați, ungeți interiorul unui lighean de budincă de 1,3 litri. Puneți 2 linguri de sirop în fund. Curățați și miezuiți mărul care mănâncă, feliați jumătate și tocați restul. Aruncați sucul de lămâie și cuibăriți mărul feliat în siropul din fundul bazinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5
Cerneti faina, bicarbul si condimentele intr-un bol si adaugati un praf de sare. Bateți oul în mărul Cochet, apoi răsturnați acest lucru și mărul tocat rămas în castron și amestecați până se omogenizează. Va începe să crească puțin pe măsură ce amestecați. Întoarceți rapid aluatul în lighean, nivelați partea superioară, apoi coaceți timp de 40-45 de minute sau până când se ridică bine și o frigăruie introdusă iese curată. Acoperiți cu folie spre sfârșitul gătitului dacă buretele se rumeneste prea repede. Se lasă să se odihnească câteva minute, apoi se întoarce pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista