Budinca de mere melasă ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 266 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 336 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați mere bramley, zahăr brun, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Guinness, melasă și budincă de ghimbir, Tarta Cu Melasă De Mere, și Tort cu mere și nuci cu glazură de melasă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți Bramley-urile tocate într-o cratiță, adăugați 100 ml apă și dați la fiert. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute până când merele sunt foarte moi. Bateți la o pură cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adaugă zahărul și 50g de sirop, se aduce la foc mic, apoi se lasă deoparte și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
În timp ce așteptați, ungeți interiorul unui lighean de budincă de 1,3 litri. Puneți 2 linguri de sirop în fund. Curățați și miezuiți mărul care mănâncă, feliați jumătate și tocați restul. Aruncați sucul de lămâie și cuibăriți mărul feliat în siropul din fundul bazinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Cerneti faina, bicarbul si condimentele intr-un bol si adaugati un praf de sare. Bateți oul în mărul Cochet, apoi răsturnați acest lucru și mărul tocat rămas în castron și amestecați până se omogenizează. Va începe să crească puțin pe măsură ce amestecați. Întoarceți rapid aluatul în lighean, nivelați partea superioară, apoi coaceți timp de 40-45 de minute sau până când se ridică bine și o frigăruie introdusă iese curată. Acoperiți cu folie spre sfârșitul gătitului dacă buretele se rumeneste prea repede. Se lasă să se odihnească câteva minute, apoi se întoarce pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.