Budinca De Chia Cu Banane

Budinca De Chia Cu Banane
Budinca de banane chia ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 167 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați banane, extract de vanillan, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, Budinca De Chia Cu Banane, și Budincă de semințe de chia cu banane.

Instrucțiuni

1
Puneți lapte, banane, semințe de chia, miere, extract de vanilie și sare de mare în ordinea respectivă în blender; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Semințe De ChiaSemințe De Chia
Sare De MareSare De Mare
BananeBanane
MiereMiere
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul într-un castron și se dă la frigider până se îngroașă, cel puțin 2 ore. Se amestecă amestecul în boluri mici pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista