Budinca Clasică De Tapioca
Budinca clasică de Tapioca ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 189 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr, tapioca de gătit rapid, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Budinca De Tapioca, Budinca De Tapioca, și Budinca De Tapioca.
Instrucțiuni
Amestecați împreună laptele, tapioca, zahărul și sarea într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; gătiți și amestecați cu 5 minute mai mult.
Bateți 1 cană din amestecul de lapte fierbinte în ouăle bătute, 2 linguri la un moment dat până când sunt încorporate. Se amestecă amestecul de ouă înapoi în tapioca până se amestecă bine. Aduceți budinca la foc mic la foc mediu-mic; gătiți și amestecați 2 minute mai mult până când budinca devine suficient de groasă pentru a acoperi uniform spatele unei linguri de metal.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Budinca poate fi servită fierbinte sau turnată în feluri de mâncare și refrigerată câteva ore până la rece.