Budinca clasică de Crăciun

Budinca clasică de Crăciun
Budinca clasică de Crăciun necesită aproximativ 8 ore de la început până la sfârșit. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1064 calorii, 12g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 8. 162 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, coniac, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Cookie-Uri Clasice De Crăciun, și Decupaje Clasice Pentru Prăjituri Cu Zahăr De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți totul pentru budincă. Tăiați migdalele grosolan. Curățați, miez și tocați merele de gătit. Ascuțiți cuțitul și tocați coaja confiată. (Puteți toca migdalele și merele într-un robot de bucătărie, dar coaja trebuie făcută manual.) Radeți trei sferturi din nucșoară (sună mult, dar este corect).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Amestecați migdalele, merele, coaja confiată, nucșoara, stafidele, făina, pesmetul, zahărul muscovado ușor, ouăle și 2 lingurițe de coniac sau coniac într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscovado UșorZahăr Muscovado Ușor
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ConiacConiac
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Ținând untul în ambalaj, radeți un sfert din el în castron, apoi amestecați totul împreună. Repetați până când tot untul este ras, apoi amestecați timp de 3-4 minute amestecul este gata când dispare ușor după fiecare agitare. Cereți familiei să se agite și să-i facă pe toți să-și facă o dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Ungeți generos două boluri de 1,2 litri și puneți un cerc de pergament de copt în fundul fiecăruia. Împachetați în amestecul de budincă. Acoperiți cu un strat dublu de pergament de copt, plisându-l pentru a permite extinderea, apoi legați cu sfoară (păstrați hârtia la loc cu o bandă de cauciuc în timp ce legați). Tăiați orice exces de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Acum stați fiecare castron pe o foaie mare de folie și aduceți marginile în sus, apoi puneți o altă foaie de folie deasupra și aduceți-o jos dedesubt pentru a face un pachet dublu (Acest lucru face budincile etanșe). Legați cu mai multe sfori și faceți un mâner pentru ridicarea ușoară în și din tigaie. Urmăriți videoclipul nostru pentru a vedea cum să legați corect o budincă.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Fierbeți sau aburiți budincile timp de 8 ore, completând cu apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din tigăi și lăsați să se răcească peste noapte. Când este rece, aruncați ambalajele dezordonate și înfășurați din nou în pergament de copt nou, folie și sfoară. A se păstra într-un loc răcoros și uscat până la Crăciun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Pentru a face untul de coniac, cremați untul cu coaja de portocală și zahărul glazurat. Bateți treptat în coniac sau coniac și ghimbir de tulpină tocat. Puneți într-un castron mic, furculiți blatul atractiv și puneți-l la frigider pentru a se seta. Untul se va păstra o săptămână la frigider sau poate fi congelat până la șase săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
ConiacConiac
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
În ziua de Crăciun, fierbeți sau aburiți cuptorul timp de 1 oră. Desfaceți și întoarceți-vă. La flacără, încălziți 3-4 linguri de coniac într-o tigaie mică, turnați-o peste budincă și puneți-i lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista