Budinca clasică de Crăciun
Budinca clasică de Crăciun necesită aproximativ 8 ore de la început până la sfârșit. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1064 calorii, 12g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 8. 162 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, coniac, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Cookie-Uri Clasice De Crăciun, și Decupaje Clasice Pentru Prăjituri Cu Zahăr De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți totul pentru budincă. Tăiați migdalele grosolan. Curățați, miez și tocați merele de gătit. Ascuțiți cuțitul și tocați coaja confiată. (Puteți toca migdalele și merele într-un robot de bucătărie, dar coaja trebuie făcută manual.) Radeți trei sferturi din nucșoară (sună mult, dar este corect).
Amestecați migdalele, merele, coaja confiată, nucșoara, stafidele, făina, pesmetul, zahărul muscovado ușor, ouăle și 2 lingurițe de coniac sau coniac într-un castron mare.
Ținând untul în ambalaj, radeți un sfert din el în castron, apoi amestecați totul împreună. Repetați până când tot untul este ras, apoi amestecați timp de 3-4 minute amestecul este gata când dispare ușor după fiecare agitare. Cereți familiei să se agite și să-i facă pe toți să-și facă o dorință.
Ungeți generos două boluri de 1,2 litri și puneți un cerc de pergament de copt în fundul fiecăruia. Împachetați în amestecul de budincă. Acoperiți cu un strat dublu de pergament de copt, plisându-l pentru a permite extinderea, apoi legați cu sfoară (păstrați hârtia la loc cu o bandă de cauciuc în timp ce legați). Tăiați orice exces de hârtie.
Acum stați fiecare castron pe o foaie mare de folie și aduceți marginile în sus, apoi puneți o altă foaie de folie deasupra și aduceți-o jos dedesubt pentru a face un pachet dublu (Acest lucru face budincile etanșe). Legați cu mai multe sfori și faceți un mâner pentru ridicarea ușoară în și din tigaie. Urmăriți videoclipul nostru pentru a vedea cum să legați corect o budincă.
Fierbeți sau aburiți budincile timp de 8 ore, completând cu apă, după cum este necesar.
Scoateți din tigăi și lăsați să se răcească peste noapte. Când este rece, aruncați ambalajele dezordonate și înfășurați din nou în pergament de copt nou, folie și sfoară. A se păstra într-un loc răcoros și uscat până la Crăciun.
Pentru a face untul de coniac, cremați untul cu coaja de portocală și zahărul glazurat. Bateți treptat în coniac sau coniac și ghimbir de tulpină tocat. Puneți într-un castron mic, furculiți blatul atractiv și puneți-l la frigider pentru a se seta. Untul se va păstra o săptămână la frigider sau poate fi congelat până la șase săptămâni.
În ziua de Crăciun, fierbeți sau aburiți cuptorul timp de 1 oră. Desfaceți și întoarceți-vă. La flacără, încălziți 3-4 linguri de coniac într-o tigaie mică, turnați-o peste budincă și puneți-i lumină.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.