Budinca Arborio Cu Rom-Stafide

Budinca Arborio Cu Rom-Stafide
Budinca Arborio de Rum-stafide este o fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 268 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, rom, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Budinca De Orez Arborio, Budinca De Orez Arborio, și Budinca De Orez Arborio.

Instrucțiuni

1
Combinați stafidele și romul. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ROMROM
2
Combinați laptele evaporat și 1 1/2 căni de apă într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați zahăr, amestecând pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Se ia de pe foc.
5
Se toarnă amestecul de lapte într-un aragaz electric lent de 3 litri. Se amestecă orezul și sarea. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau doar până când budinca este așezată în centru, amestecând după 1 oră și din nou după 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Se amestecă amestecul de stafide și nucșoară; lăsați să stea, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
StafideStafide
7
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista