Budinca Arborio de Rum-stafide este o fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 268 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, rom, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Budinca De Orez Arborio, Budinca De Orez Arborio, și Budinca De Orez Arborio.
Instrucțiuni
1
Combinați stafidele și romul. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
ROM
2
Combinați laptele evaporat și 1 1/2 căni de apă într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați zahăr, amestecând pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
4
Se ia de pe foc.
5
Se toarnă amestecul de lapte într-un aragaz electric lent de 3 litri. Se amestecă orezul și sarea. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau doar până când budinca este așezată în centru, amestecând după 1 oră și din nou după 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Se amestecă amestecul de stafide și nucșoară; lăsați să stea, neacoperit, 10 minute.