Bucătăria Cartoon: Whitefish Souffl 8

Bucătăria Cartoon: Whitefish Souffl 8
Bucătăria de desene animate: Whitefish souffl a pescatarian felul principal. Pentru $5.13 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 692 calorii. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați făină, pește alb, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Bucătăria De Desene Animate: Varză Roșie, Bucătăria De Desene Animate: Caponata, și Bucătăria De Desene Animate: Salată Catalană.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În51 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Revista