Buche de Noel

Buche de Noel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Buche de Noel. Această rețetă servește 12 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 601 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 59 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ROM, gălbenușuri de ou, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați B oktifche de No Oktifl, Buche de Noel, și Buche De Noel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 10 de 15-inch jelly-roll pan, unt și căptușite cu pergament cu unt
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Bateti albusurile si zaharul impreuna in vasul unui mixer electric. Puneți vasul peste apă fierbinte și bateți ușor până când zahărul este dizolvat și albușurile sunt fierbinți. Atașați vasul la mixer și bateți cu biciul la viteză medie până când se răcește. Treceți la paletă și bateți în untul înmuiat și continuați să bateți până când crema de unt este netedă. Se dizolvă cafeaua instant în lichior și se bate în cremă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
LichiorLichior
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Întoarceți stratul de genoise și îndepărtați hârtia. Inversați pe o bucată proaspătă de hârtie.
3
Întindeți stratul cu jumătate de cremă de unt. Folosiți hârtia pentru a vă ajuta să rotiți tortul într - un cilindru strâns
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Se transferă pe foaia de copt și se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau până se fixează. Rezervați crema de unt rămasă pentru exteriorul buche.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1
Combinați pasta de migdale și 1 cană de zahăr în vasul mixerului electric și bateți cu atașamentul paletei la viteză mică până când zahărul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați restul de 1 cană de zahăr și amestecați până când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Adăugați jumătate din siropul de porumb, apoi continuați să amestecați până când un pic de marțipan se ține împreună atunci când este stors, adăugând puțin sirop de porumb suplimentar, după cum este necesar; marțipanul din castron va apărea în continuare sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
MarțipanMarțipan
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Transferați marțipanul pe o suprafață de lucru și frământați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
1
Rotiți 1/3 din marțipan într-un cilindru lung de 6 inci și tăiați în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2
Rotiți jumătate din lungimi în bile. Apăsați lungimile cilindrice rămase (tulpini) în bile (capace) pentru a face ciuperci. Smudge cu pudră de cacao. Pentru a face frunze de holly: frământați culoarea verde în 1/2 marțipanul rămas și rotiți-l într-un cilindru lung. Aplatizați cu spatele unei linguri, apoi slăbiți-o de pe suprafață cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
MarțipanMarțipan
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
3
Tăiați în diamante pentru a face frunze sau folosiți un tăietor.
4
Pentru a face boabe holly: frământați culoarea roșie într-o bucată mică de marțipan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
5
Rulați în bile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Pentru a face conuri de pin, frământați pudra de cacao în marțipanul rămas. Împărțiți în jumătate și formați în 2 forme de con. Tăiați părțile laterale ale conurilor cu punctele unei foarfece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
MarțipanMarțipan
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
7
Desfaceți tortul. Tăiați capetele pe diagonală, începând tăieturile la aproximativ 2 centimetri distanță de fiecare capăt. Poziționați piesa tăiată mai mare pe buche aproximativ 2/3 în partea de sus. Acoperiți buche cu crema de unt rezervată, asigurându-vă că vă curbați în jurul butucului proeminent. Strângeți crema de unt cu o furculiță sau pieptene de decorare pentru a semăna cu coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
8
Transferați buche pe un platou și decorați cu marțipanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
9
Presărați platoul și buche cu ușurință cu zahărul "zăpadă" al cofetarilor."
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
10
Depozitare: Păstrați la temperatura camerei rece. Acoperiți resturile ușor și păstrați-le la temperatura camerei.
11
Setați rack în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Umpleți jumătate o cratiță medie cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mare. Coborâți căldura, astfel încât apa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Bateți ouăle, gălbenușurile, sarea și zahărul împreună în vasul unui mixer greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Așezați peste tigaia cu apă fierbinte și bateți ușor până când amestecul este doar călduț, aproximativ 100 de grade (testați cu degetul). Atașați vasul la mixer și cu atașamentul de măturică, bateți la viteză medie-mare până când amestecul de ouă este răcit (atingeți exteriorul vasului pentru a spune) și triplat în volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
În timp ce ouăle biciuiesc, amestecați făina, amidonul de porumb și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
16
Cerneti 1/3 din amestecul de faina peste ouale batute. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia amestecul de făină, asigurându-vă că răzuiți până la fundul vasului la fiecare trecere prin aluat pentru a împiedica amestecul de făină să se acumuleze acolo și să facă bulgări. Repetați cu încă 1/3 din amestecul de făină și în final cu restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
17
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Coaceți genoise-ul timp de aproximativ 10 până la 12 minute sau până când se ridică bine, adânc și ferm la atingere. (Asigurați-vă că tortul nu se coace prea mult și devine prea uscat, altfel va fi greu de rulat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
19
Folosiți un cuțit mic pentru a desface tortul de pe părțile laterale ale tigaiei. Inversați tortul pe un suport și lăsați tortul să se răcească cu partea dreaptă în sus pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Scoateți hârtia când tortul este rece.
21
Depozitare: înfășurați în folie de plastic și refrigerați câteva zile sau înfășurați dublu și congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În1 h, 59 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista